Integration og ekstremisme

Efter torsdagens artikel “Integration stopper ikke ekstremisme” i blandt andet Jyllands Posten, må det nu stå klart for selv de mest forhærdede indvandringsekstreme, at indvandring til Vesteuropa af folk fra tredje verdens lande, i særdeleshed muslimer, ikke er sundt for Vesteuropa. Artiklen tager udgangspunkt i en interviewundersøgelse lavet af Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser på Aarhus Universitet. Undersøgelsen består af interview med 1.113 repræsentativt udvalgte 15-30 årige muslimer i Danmark fra 12 forskellige lande. De unge muslimer vil med vold forsvare islam mod de vantro og de ser gerne sharialovgivning indført i Danmark når muslimerne bliver i flertal. Kort fortalt viser denne undersøgelse at, danske muslimer med radikale islamistiske holdninger er veluddannede, har job og taler godt dansk. Konklusionen på undersøgelsen er, at mere integration ikke begrænser radikale holdninger.

Man kan altså tilføje endnu en gruppe muslimer til listen af dem som er en trussel/belastning for Danmark, nu også rollemodellerne. Lektor, ph.d. Lene Kühle mener at vi bare må »stole på, at PET tager sig af de folk, der vil gribe til vold«. PET chef Jacob Scharf, har oven på mordforsøget på Kurt Westergaard udtalt at ingen efterretningstjeneste i verden kan overvåge alle 24 i døgnet. Så ifølge Lene Kühle skal vi altså bare læne os tilbage og acceptere kommende terroranslag, fra en befolkningsgruppe som selv udtaler at de støtter op om, og aktivt vil tage del i disse terroranslag. Man har i Berlingske Tidende forsøgt at nedtone dette ved at påstå at disse ekstremister ikke støtter op om Al-Qaeda, men “kun” grupper som Hamas, Hezbollah og lignende, fordi at disse fører en legitim modstandskamp.

Nøjagtigt hvor mange muslimske ekstremister PET holder øje med vil Jacob Scharf ikke udtale sig om. Årsagen til at han ikke vil dette kommer Ralf Pittelkow med et bud på i en glimrende artikel/blogindlæg, “Undskyld I slår os“, ligeledes i Jyllands Posten. “Tjenesten vil ikke give et skøn over, hvor mange mennesker i Danmark, der udgør en potentiel terrortrussel. Man bruger den ejendommelige begrundelse, at et sådant tal kan gøre livet lettere for terroristerne. Forklaringen er nok snarere, at man frygter for at fortælle befolkningen sandheden”.

Men vi har brug for sandheden. Vi har brug for den frie debat om det voksende pres på vores samfund. Vi har brug for at gøre os fri af den politiske korrekthed.

Det er på tide, at vi holder op med at sige: “Undskyld I slår os!”

Der er mange måder at hjælpe de omkring 3 mia. mennesker som ifølge diverse konventioner og aftaler er “statusberettiget” til ophold i Vesteuropa. At hente dem her til kontinentet er ikke en af dem.