Klassisk DR-propaganda

P1 indslaget “Den nationale bevægelse er blevet international” af Tom Carstensen er et skoleeksempel på DR og andre mediers venstreorienterede propaganda. Til den tekstbaserede sammenfatning af indslaget har DR valgt et billede af en meget ung russer, vel en 12-13 år gammel. Han her et ar i panden og hans mund er lettere forvredet. Kort sagt ser han ikke så heldig ud. Denne fremgangsmåde benyttes i et forsøg på at fremmedgøre læseren overfor alt hvad der har med nationalisme at gøre. Man kunne også have valgt et billede som det vi har bragt herunder.

DR

Dette billede giver et langt ærligere og mere reelt indtryk af hvilken type mennesker som deltager i demonstrationer i eksempelvis Rusland.

Selve indslaget i P1 handler om at de nationale bevægelser er blevet mere voldelige. Tom Carstensen lægger derefter ud med at fremdrage et 11 år gammelt eksempel fra England, på denne nye “voldstendens”. Herefter fortæller han at langt de fleste af disse nye “terrorhandlinger” bliver begået af hvad man kalder “ensomme ulve”. En betegnelse for individer som netop ikke er organiserede i etablerede organisationer.
SS Gun

Han har dog ret i at de nationale bevægelser er blevet langt mere internationalt orienterede. Dette skal ses i lyset af, at blandt andet indvandrer problemet er støt stigende i både Øst- og Vesteuropa. En organisation som Slavisk Union i Rusland, har en meget stor opbakning i den almene befolkning og blandt menige politifolk/militsfolk. At der i skovene udenfor Moskva bliver trænet brug af våben og anden kamptræning, er ikke med henblik på at tage våbnene med ud i gaderne, men er et tegn på et system som svigter sin opgave overfor befolkningen. Man forbereder sig til at det hele ramler sammen og man er klar over at når denne dag kommer, må man selv være klar. Stort set alle politikere i Europa vender det blinde øje til den kommende katastrofe og forventer at folk som ikke har glemt hvad folk og land betyder, passivt skal se til dennes katastrofes komme.

SS