Københavns Kommune godkender opførelse af endnu en moské

DortheavejKøbenhavns Kommunes miljø- og teknikudvalg godkendte den 16. marts opførelsen af endnu en moské i København. Denne gang på Dortheavej i det Københavnske nordvestkvarter, hvor der i forvejen er ved at blive opført en moské på Vibevej, Imam Ali moskéen, som nu har to minareter og en kuppel. Som mange læsere sikkert vil kunne erindre, tillod politikerne også opførsel af en moské og et “islamisk kulturcenter” på Rovsinggade på Ydre Nørrebro. Disse bygninger blev taget i brug i maj 2014. Ingen medlemmer af teknik- og miljøudvalget stemte imod forslaget om moskéen på Dortheavej. Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (Enhedslisten) udtaler:

Med forslaget til en ny moské tegnet af Henning Larsen Architects åbner moskeen sig mere over for byen, mens et af Københavns lidt glemte kvarterer får en ny arkitektonisk perle

At de invaderende mellemøstlige folkeslag ønsker at bygge moskéer de steder hvor de er i flertal eller hvor der er tilstrækkeligt mange muslimer, er hvad man kan forvente. Dette betyder dog ikke at politikerne behøver at godkende planerne. Man kan se byggerierne som en konsekvens af foketingspolitikernes ekstremt antidanske indvandringspolitik.

Kilde: Ekstra Bladet