“Læger uden grænser” efterforskes for støtte til ulovlig indvandring

Den såkaldte “humanitære organisation” Læger uden grænser efterforskes i øjeblikket af de italienske myndigheder for at sejle illegale indvandrere i land i Italien uden at underrette de italienske myndigheder, ligesom de er under efterforskning for at fortælle migranterne at de ikke skal samarbejde med de italienske myndigheder.
Det fremgår af organisationens danske hjemmeside at Læger uden grænser har to skibe sejlende på Middelhavet som sejler migranter til Europa.
De nævnte efterforskninger er en del af en gruppe af efterforskninger hvor personer tilknyttet humanitære organisationer er under efterforskning for at støtte illegal indvandring, blandt andet ved at samarbejde med menneskesmuglere.

Offentlige anklagere i Italien beskylder “redningsfolk” i Italien for at have et samarbejde med libyske menneskesmuglere og for at de de facto tilbyder en “taxa service” på tværs af Middelhavet. Myndighederne har í flere situationer iagttaget at folk ombord på organisationers skibe helt tydeligt ved hvor de finder menneskesmuglernes skibe så de kan tage migranterne ombord og sejle dem til Italien.

Det er klart at disse antieuropæiske organisationer skal bekæmpes med alle lovlige midler.

Kilder:
RT.com
Læger uden grænser