Menneskesmuglere fortæller arabere i hvilke lande de får de største ydelser

Frontex2014Menneskesmuglere har offentliggjort et meget overskueligt skema på arabisk på internettet, hvor arabere der gerne vil flytte til Europa kan se, hvor mange penge man får som asylansøger i forskellige lande i Europa, hvornår man typisk får opholdstilladelse, hvornår man kan få familiesammenføring, hvilken bolig man får osv. Det fremfår blandt andet, at i Danmark får hver voksen 10.500 kroner og at når skat og husleje er trukket fra, har personen 5.500 kr. tilbage.

Skemaet er blevet oversat til engelsk af det europæiske grænseagentur Frontex. Integrationsminister Inger Støjberg udtaler:

Med dette papir i hånden kan man roligt konkludere, at opholdsvilkår har en betydning, og at det hele er styret af menneskesmuglere. Vi har nu strammet op på ydelsesniveauet, og der vil komme flere stramninger.

Imidlertid ville det jo være langt bedre for Danmark blot at afskaffe asylretten for folk der ikke stammer fra Europa, så den arabiske og afrikanske invationen af vort land kan blive standset. At massemedierne konsekvent kalder alle asylansøgere for “flygtninge” er meget misvisende, da det indikerer at alle disse folk har en legitim grund til at forlade deres hjemland, så som at de er personligt forfulgte. Neutrale betegnelser for disse personer, ville være migranter, indvandrere, asylansøgere (hvis de har søgt om asyl) eller lignende.

Kilde: Jyllands Posten