Mohamed Bouhlel dræbte 84 tilfældige mennesker i Nice

NiceI går dræbte den såkaldte fransk-tuneser Mohamed Lahouaiej Bouhlel 84 tilfældige mennesker og sårede 18 ligeledes tilfældige mennesker ved at køre en lastbil igennem en menneskemængde på strandpromenaden i Nice i Sydfrankrig ved fejringen af den franske nationaldag. Han dræbte menneskene ved at køre den tonstunge lastbil igennem menneskemængden, mens han kørte i zigzag for at ramme så mange som muligt. Undervejs skød han ligeledes på menneskemængden og på politiet. Efter 2 kilometers kørsel blev han dræbt af politiet. I skrivende stund er der også danskere blandt de savnede i Nice.

I dag er der endnu en gang blod på politikeres, journalisters og redaktørers hænder. Denne gruppe af mennesker er mere end nogle andre ansvarlige for den kontinuerlige invasion af muslimer til Europa. Politikerne ved ikke at lukke grænserne og afskaffe asylretten omgående. Samt at starte massehjemsendelserne omgående. Journalister og nyhedsredaktører på langt de fleste nyhedsredaktioner er ansvarlige for en kontinuerlig strøm af ondsindet, landsskadelig propaganda hvor man kontinuerligt prøver at skabe sympati for de invaderende arabere og afrikanere ved at fortælle om hvor hårdt de har det i deres hjemlande osv. Mens man nærmest fuldstændigt undlader at fortælle om de negative konsekvenser ved invasionen, så som at hvide mennesker bliver i mindretal i deres egne lande, de mellemøstlige indvandreres enorme kriminalitet m.m. Ligesom man hævder at kun et lille mindretal blandt muslimer har ekstreme holdninger, på trods af at mange undersøgelser viser det stik modsatte. Terrorisme er en af de mindre alvorlige konsekvenser ved den muslimske invasion.

Det er disse dage værd at tænke på hvem der dag for dag, uge for uge og år for år arbejder på at vi skal tage endnu flere “flygtninge” ind i vores land.

Kilde: TV 2