Muslimsk terror i Frankrig

Charlie-Hebdo-2015-11 Folketingspolitikere som til dagligt har voldsomt travlt med at lukke 10.000’vis af asylansøgere ind i Danmark, har i disse dage travlt med at lægge ansigterne i alvorlige folder og udtrykke sympati med det franske folk. Baggrunden er naturligvis mordene på 12 mennesker i Paris onsdag, begået af de to muslimer der angreb ugebladet Charlie Hebdo, et ugeblad der tidligere har offentliggjort tegninger af muslimernes profet, Muhammed. Det mener vores “gæster” tilsyneladende ikke at vi skal gøre i vores egne europæiske lande og derfor gik man ind og skød 12 mennesker.

Kommer dette attentat som en overraskelse for nogen, kan man spørge? Er vores politikere og mediefolk virkelig overraskede? Alle der bare kender blot lidt til holdninger blandt muslimer burde ikke være overraskede. Et attentat som dette er blot en af de mindre alvorlige konsekvenser ved den massive invation af de europæiske lande som politikerne har arrangeret. En langt alvorligere konsekvens er decimeringen af de europæiske folk og af den hvide race som helhed og omdannelsen af vore lande til multietniske, identitetsløse zoner.

De større massemedier i Danmark har allerede kørt indoktrinerings-maskineriet i stilling og her til morgen blev der på TV2 holdt en diskussion om emnet “Hvordan kan vi undgå at folk stigmatiserer almindelige muslimer på grund at dette angreb?”. Musltikulturalisterne promoverer jo den løgnagtige parole at det kun er ganske få muslimer der sympatiserer med den yderligtgående form for islam. Dette er imidlertid ikke sandt. En dansk undersøgelse fra år 2010 viste at 25 % af alle unge muslimer i Danmark enten sympatiserer med eller direkte støtter yderligtgående islamisme. Undersøgelser fra udlandet viser langt højere tal for andelen der ønsker sharia-lov m.m.

Hvis man er i tvivl om hvem man kan takke for den slags angreb og for muslimers optræden i vore lande i øvrigt, kan man jo tænke på de politikere i parlamenterne der lukker disse folk ind og på de nyhedsredaktører der til dagligt holder sandheden om forholdene i samfundet skjult for de europæiske befolkninger.

Kilder: Jyllands Posten
Kristeligt Dagblad