Nej til moskéer!

Moske RovsinggadeIfølge oplysninger i TV2’s TV-nyheder, findes der på nuværende tidspunkt over 1000 muslimske bedesteder (moskéer) i Danmark. Disse findes i mange forskellige typer af lokaler som muslimerne enten har købt eller lejet.

Men 1000 steder er tilsyneladende ikke nok… Vores gæster vil også gerne manifestere deres tilstedeværelse i Danmark ved at opføre moskéer med kuppel, minaret osv.

Minaret rejst på Nørrebro
I krydset Rovsinggade – Vingelodden på Ydre Nørrebro rejste man i tirsdags en minaret i forbindelse med byggeriet af en moské til 150 mio. kr. Moskéen er blevet finansieret af en tidligere emir fra Qatar. Byggeriet skal udover moskéen også indeholde et såkaldt “islamisk kulturcenter”. Byggeriet er på 6800 kvadratmeter og det skal have plads til 700 personer. Man forventer at moskéen bliver åbnet om cirka 2 måneder og både dronningen og statsministeren er blevet inviteret til åbningen. Om vi kender systemet ret, dukker mindst en af de to op til indvigelsen.

Det er i de seneste dage kommet frem, at Dansk Islamisk Råd, som står for driften af moskéen, vil lave TV fra moskéen i samarbejde med diverse ekstreme muslimske TV-stationer, bl. a. Al Jazeera og det Hamas-ejede Al-Aqsa TV. Efter at disse oplysninger gav noget politisk uro, nægtede talsmanden for DIR, Mohamed Al Maimouni, pludselig lørdag den 7. september, at man samarbejder med Al-Aqsa TV.

Vingelodden

På nuværende tidspunkt står der stadig en del entreprenørmaskiner, skurvogne m.v. på byggepladsen og man mangler tilsyneladende stadig at færdiggøre forskellige ting, bl.a. at placere en halvmåne på toppen af minareten.

Se også: Ekstra Bladet
BT