Smid dem ud – hver og en!

Invasion af UngarnEr der overhoved ingen grænser for hvor forræderisk politikere og mediefolk kan opføre sig, kan man spørge sig selv om i disse dage. Landet invaderes dag efter dag af arabere der har hørt at man i Norden får gratis bolig og penge for at lave ingenting. På blot en dag invaderede 800 personer vort land og i den sidste uge har over 5.000 personer invaderet Danmark. På TV-billeder ses hvordan de personer som medierne på ekstremt manipulatorisk vis kalder “flygtninge” i hundredevis, eller måske i tusindvis, vælter ind over grænserne i Rødby og i Sønderjylland.

Men politikerne lukker ikke grænserne, selv om man jo sagtens kan gøre det. Det er jo (stadig) vores land. At vi har indgået en aftale med de andre lande lande i Schengen samarbejdet er ligegyldigt i denne forbindelse, det bør være enhver politikers pligt at tilsidesætte denne aftale, når vort folks overlevelse er på spil. Allerede før denne invasion satte ind, viste demografiske prognoser offentliggjort af professor Helmuth Nyborg, at mennesker med europæisk oprindelse bliver i mindretal i Danmark i anden halvdel af dette århundrede. Med de invadrende folkefærds højere fødselsrate, vil vi europæere kontinuerligt blive færre og færre indtil der til sidst ikke er flere af os tilbage. Men nu accellerer den desruktive udvikling med den enorme invasion vi har oplevet i de sidste uger.

Man kan i disse dage få indtrykket af, at både politikere og mediefolk er drevet af et enormt had til deres eget folk. Hvordan kan man ellers gå ind for at ligefrem lokke disse folk ind i Danmark med gratis boliger, penge osv.? Og hvordan kan man kontinuerligt lave propaganda om at den ene eller den anden araber har haft det lidt hårdt i hans hjemland, i stedet for at fortælle om den demografiske udvikling og om den negative effekt som disse personers “kultur” har på vort land? At syrere m.v. ikke gider at kæmpe for deres eget land er naturligvis ikke vores problem, de skal naturligtvis sparkes hjem hvor de kommer fra hver og en. Som minimum skal de blive i deres egen muslimske region hvor de passer ind.

At det så i høj grad er vores såkaldte “allierede” USA der har skabt de kaotiske forhold i de arabiske lande er et beklageligt forhold som bør få de europæiske regeringer til at gøre sig tanker om hvem som er ven og hvem som er en nederdrægtig fjende. Som bekendt fjernede USA regeringerne i Irak og Libyen, angiveligt af “humanitære” grunde, hvilket kastede landene ud i anarki. USA prøvede at gøre det samme med Syrien ved at støtte en række forskellige “oprørsbevægelser”, hvis våben siden er havnet hos IS. De efterfølgende borgerkrigslignende tilstande har øget strømmen af indvandrere til Europa.

Løsningen på disse problemer kan kun være at lukke grænserne for disse indvandrere omgående og at gøre alt hvad vi kan for at få de folk der er kommet ind i vort land ud igen.

Se også: Ekstra Bladet