Systemet slog til igen: Somalier som voldtog 10-årig pige slipper nu for udvisning

LegepladsOpmærksomme mennesker vil have bemærket, at magtstrukturen i dagens Danmark i høj grad er infiltreret af tilhængere af den ikke-europæiske masseindvandring. Det gælder både nyhedsmedier, de politiske partier, den offentlige forvaltning, såkaldte “humanitære” organisationer og også vores såkaldte “retssystem”.

I mandags meldte nogle dommere og domsmænd sig så på banen i noget der kunne ligne et forsøg på at træffe årets mest landsskadelige og respektløse afgørelse.

Den nu 18-årige somalier Ahmed Omar Mohamed, truede i november 2011 en 9-årig og en 10-årig pige med en kniv ved en legeplads i landsbyen Gullestrup ved Herning. Han sagde til pigerne, at hvis ikke de kom med ham, ville han stikke dem med kniven. Det lykkedes for den 9-årige pige at stikke af, men gerningsmanden fik slæbt den 10-årige pige ind i et skovområde hvor han voldtog hende.

En måned før gennemførte han desuden et sex-overgreb mod en 18-årig kvinde i Herning, som han også forsøgte at voldtage.

Byretten i Herning dømte AOM til 6 års fængsel og til efterfølgende udvisning af Danmark. Denne dom ændrede Vestre Landsret i Viborg så i mandags til 6 års fængsel og betinget udvisning, dvs. han bliver kun udvist hvis han begår grov kriminalitet igen inden for en bestemt periode.

Det er desuden blevet oplyst at AOM før han kom til Danmark, havde gået i koranskole i Somalia og at han senere blev såkaldt “børnesoldat” for en Al Quaida gruppe der.

Tilsyneladende mener dommerne og domsmændene i Vestre Landsret, at det er dens slags folk vi har brug for i Danmark.

En ting er sikkert. Hvis vi havde en velfungerende stat i Danmark, ville disse dommere og domsmænd aldrig komme til at dømme nogen igen.
I en velfungerende stat ville der også være helt andre straffe til pædofile voldtægtsforbrydere.

Kilder:
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
Berlingske