Truslen fra venstre

redoxDenne artikel er skrevet gennem 2 år, den informerer om dele af venstrefløjens spionage mod nationalister i Danmark, herunder spionage mod folks privatliv v.h.a. hacking. Artiklen omhandler også massemediernes nærmest fuldstændige ignorering af disse alvorlige angreb samt politiet og myndighedernes ineffektivitet i behandlingen af den såkaldte “hackersag”.

Som vi allerede ved, er venstrefløjens vold noget vi ofte kan læse om i medierne. Efter hackersagen blev kendt, kunne man efterfølgende læse at de dømte, havde udbedt sig betænkningstid, efter de alle blev frifundet for hacking d. 22 oktober 2013. De blev dømt for besiddelse og videregivelse af hacket materiale. Politiet efterforskede ikke hvor det hackede personlige materiale kom fra. Anklageren valgte at anke sagen. Efter alle de fejl som politiet har begået i sagen, kunne man håbe på at de tiltalte kunne dømmes for hacking ved Østre Landsret. Der er desværre ikke noget nyt at politiet ikke undersøger beviserne grundigt nok. Oftest slipper de afsted med dette fordi det som bekendt er en dyr fornøjelse at køre en retssag.Redox Hacker Sagen er fra 2013 og omfattede følgende punkter:

1) Personer med tilknytning til det såkaldte “Researchkollektiv Redox” har indsamlet oplysninger om ikke under 6000 personer og foreninger fra højrefløjen. Både billeder, adresser, brugernavne, passwords, e-mails, CPR-numre, heldbredserklæringer mfl. Alt sammen gemt i en database.Denne server fandt man på ABT´s faders adresse. Kun i 10 af disse personsager har anklagemyndigheden fremlagt en såkaldt påtalebegæring, påpegede de tiltaltes forsvarere.

2) Hæleri af de fortrolige personfølsomme oplysninger, mellem 2006-2010.

3) Et voldeligt overfald i Oktober 2009. København
Det var efter dette overfald at politiet begyndte at kigge lidt på Antifascistisk Aktion. Under et af de første retsmøder udtalte AR omkring sagens materiale, han blev præsenteret for, “det lugter lidt af hacking”.

4) Grov vold i August 2008. Aarhus

5) Hærværk på 2 biler i Juni 2007. København

Følgende personer var tiltalt i hackersagen:

AR, 27 år. Tidligere leder af “AFA København”, medlem af Researchkollektivet Redox og sagens hovedperson.
MBJ, 28 år.
PJ, 30 år.
JW
ID, 32 år.
TJ, 27 år.
ABT, 29 år.

Før retsagen havde politiet ikke indhentet en påtalebegæring fra de personer og foreninger som var registreret på AR´s pc. Politiet burde have kontaktet alle registrerede og undersøgt om disse personlige oplysninger var fremskaffet vha. Google, Krak eller lignende søgninger , eller om de var fremskaffet ved brug af hacking. Og i så fald , hvem der stod bag denne. Københavns Byret fejlede derefter ved at fastslå, at sagen ikke kunne handle om mere end de 10 tilfælde, hvor personerne selv har bedt politiet om at rejse en straffesag. Byretten fandt det heller ikke bevist , at de 4 tiltalte mænd havde hacket sig til de oplysninger – og derfor blev de alene dømt for hæleri af personfølsomme oplysninger.

PET udtalte, at man på AR´s pc fandt et tekst dokument med 5000 linier, bestående af passwords, email og andet data. Listen blev aldrig fremlagt i retten og politiet har heller ikke gransket disse oplysninger yderligere.En kvindelig ansat ved Københavns Kommune er anklaget for at have udleveret cpr-numre, journaler og lægepapirer om personer med tilknytning til højrefløjen. Hun er ikke tiltalt i sagen, men det juridiske efterspil mod hende afventer udfaldet af denne sag.

AR som på Redox Forum gemte sig bag brugernavnet HH, skrev i sommeren 2008 – Jeg har tilladt mig at bruge 150 kr på en vingave til vores ven i det offentlige. – Jeg synes, at det var okay med en lille erkendtlighed, tilføjede han.Både AR og de andre tiltalte fra Redox afviste i retten at de havde brugt en ansat i kommunen til at få cpr-oplysninger. Indlægget fra 2008 kunne han dog ikke komme med nogen forklaring på.

En bankansat fra Kalundborg, som både var medlem af Dansk Folkeparti og skribent på Dansk Front Forum, mistede sit job og sit omdømme efter han blev hængt ud i Ekstra Bladet. Ekstra Bladet havde brugt Redox som kilde og var derved kommet i besiddelse af nogle indlæg fra Dansk Front Forum, skrevet af bankmandens bruger. Bankmanden har efter at have set indlæggene, ikke været i tvivl om at han er blevet hacket. Hans brugernavn og password blev fundet på Redox´s database. Ifølge en it-ekspert fra Rigspolitiet, som har vidnet i sagen, tyder oplysningerne på at han er blevet hacket.

Et andet Dansk Folkeparti medlem er også hængt ud og er nu løsgænger. En venstrefløjs-kvinde er også nævnt i databasen, da hun havde været kærester med en mand fra Dansk Front. Hun vidnede og forklarede, at det brugernavn og password fra databasen man havde registreret hende under, var hendes login oplysninger dengang. Kvinden var ansvarlig for folketingspolitikeren Birthe Rønn Hornbechs valgkampagne, og hun ville forsvare hende på Dansk Front Forum, derfor oprettede hun en profil, skrev et indlæg og blev senere hen hacket.

De 4 mænd som var tiltalt for hacking har alle, logget ind på andres brugerkonti og læst mellem 10-30 mails hver. Ingen af dem har vedkendt sig, at de selv har hacket sig til passwords. De forklarer, at de enten har fået passwords tilsendt af kilder som de ikke vil afsløre, eller gættet sig frem til koderne.Cirka 2000 personer i databasen er markeret “ukendt”, det betyder at de* ( Redox og personer med tilknytning dertil ) endnu ikke har skaffet sig adgang til deres identitet. Eller fundet “beviser” på at de skulle være nazister og have tilknytning til højrefløjen.

I Københavns Byret blev 4 personer idømt betingede fængselsstraffe på henholdsvis 5 måneder og 60 dage. Siden hen var der musestille i medierne.Uriasposten kom med denne nyhed den 20. august 2014.
Uriasposten

Det sidste man kunne læse i medierne var, anklageren i Hacker Sagen havde anket dommen. Dog endte sagen ikke i landsretten, den er ifølge Uriasposten endt med de betingede domme for hæleri af hacket materiale men ikke en dom for hacking. Jyllands Posten skrev d. 19 august 2014 denne artikel om sagen:
Jyllandsposten

Efter 4½ års efterforskning, er sagen nu faldet til jorden.”Sagen kommer ikke til at køre videre, sagen ender her” Bekræftede Kristian Braad, anklager hos statsadvokaten i København.Når man som borger i Danmark sidder og læser hvor nemt det er for venstrefløjen, at begå grov kriminalitet på denne måde og slippe godt fra det, så mister man bare endnu mere for vores system og myndigheder.

Aktindsigt i stillerlister
November 2013 kom det frem at Redox har søgt om aktindsigt i stillerlisterne for 9 partier fra Region Syddanmark. Det betyder at de får: Fulde navn, adresser og fødselsdatoer på de ialt 900 borgere.
Redox har ikke villet lade sig interviewe herom men, kommer da med en udtalelse “Vi bruger aktindsigten til at kortlægge hvilke nazister, der stiller op ved kommunalvalget”.Redox startede ud med at bede om aktindsigt i alle landets partier, men har senere hen kortet listen ned til de 9 nævnte, de fleste er endda langt fra at være højreorienterede.Flere politikere fra forskellige partier har udtalt stor bekymring for at personlige oplysninger videregives til tredjepart.Tv2 Fyn kunne i 2013 berette at det er Redox plan at få aktindsigt i alle landets stillerlister. Om de nu i 2015 har fået dem, vides ikke endnu.Desværre er det lovligt og på denne måde kan Redox nu med loven på sin side fortsætte med at overvåge, registrere og eventuelt forfølge folk fra højrefløjen.

Årsrapport
Redox har d.12 Marts 2015 udgivet en årsrapport, med overskriften Truslen Fra Højre, bestående af billeder af deltagerne fra DNF´s Demo Mod Moskeer fra 2014. Og en masse tekst som er en gengivelse af tidligere oplysninger og misvisende informationer.Igen beviser Redox og diverse venstreorienterede, at man i Danmark, bare kan videregive personfølsomme oplysninger i både tekst, billeder, adresser mv. uden problemer.

Afsluttende bemærkninger
Det er en god idé at tænke lidt over venstreekstremisternes handlen. Fordi pga. dem, kan man ikke tage til koncert i Greve uden at blive hængt ud med billede og fuld navn, plus beskrivelsen nazist. Man kan ikke som kvinde deltage side om side med en højreorienteret til private fester eller arrangementer, uden at dette til tider registreres og man udspørges online om sine personlige forhold.

Vi bør være opmærksomme på at både myndigheder og medier tilsyneladende er ligeglade med at venstreekstremister hacker og spionerer mod folk fra højrefløjen. Derfor bør vi selv tage vores forholdsregler.

Tænk før du handler!