Tysk flådefartøj sejler 1286 migranter til Europa

Fregat Schleswig-HolsteinDe fleste mennesker tænker nok at de europæiske landes væbnede styrker er til for at beskytte Europas befolkninger. Men i disse år bruges dele af de europæiske militærstyrker helt modsat. Således kunne man for lidt over en uge siden læse om at den italienske kystvagt havde sejlet hundedevis af illegale indvandrere, ikke tilbage til Afrika, men til Italien. I weekenden gjorde den tyske flåde noget tilsvarende da et krigsskib “reddede 1286 flygtninge fra havsnød”. Disse blev heller ikke sejlet tilbage til Afrika, men de blev også sejlet i land i Italien, hvorfra de jo nemt kan rejse til Nordeuropa. Alene den tyske flåde har i år sejlet over 4.000 illegale indvandrere til Europa.

Kystbevogtningernes og flådernes fornemmeste opgave i denne tid burde naturligvis være at holde de arabiske og afrikanske horder ude af Europa. At de væbnede styrker i stedet ligefrem sejler flere afrikanere og arabere ind i Europa, end dem som selv sejler over Middelhavet, er naturligvis et udtryk for forræderi af den mest afskyelige karakter.
Dette viser blot at de europæiske folks fjender fuldstændigt kontrollerer magtstrukturen i en lang række europæiske lande.

Kilder: Bild.de
Frankfurter Allgemeine Zeitung