Tyskland: 19-årig højgravid kvinde knivstukket og brændt ihjel

Berlin luftfoto Fredag den 23. januar kl. 7:45 finder tilfældige forbipasserende liget af den højgravide Maria P. i et skovområde i Berlin. Kvinden var blevet gravid med sin tidligere kæreste Eren T. som efterfølgende afsluttede forholdet og ikke ville have noget med barnet at gøre. Politiet har anholdt ekskæresten og dennes bekendte Daniel M. og Eren T. har nu tilstået at han var tilstede på drabsstedet da Maria P. blev myrdet.
Tilsyneladende har de to sigtede lokket den højgravide kvinde til at mødes med Eren T. for at “tale om tingene”. Eren T. fortalte til politiet at han tog sin bekendte Daniel med for at han skulle “hjælpe ham”. Efterfølgende stikker, ifølge Bild’s informationer, en af de to mænd kvinden to gange med en kniv i hendes gravide mave for at dræbe barnet. Maria P. forsøgte tydeligvis fortvivlet at forsvare sit ufødte barn mod stikkene, da hun blev fundet med dybe stiksår på hænderne. Efterfølgende henter en af de to personer en dunk med benzin og overhælder den stadig levende kvinde med benzin og stikker ild til hende.
Fredag morgen blev Maria P. fundet død og Eren T. melder hende ved 15-tiden samme dag savnet hos politiet. Politifolkene bliver dog mistroiske og efter at have forhørt ham, indrømmer han at han var tilstede da mordet fandt sted. Eren T. var fuldstændig følelseskold ved forhøret og han udpeger sin medgerningsmand og påstod at det var hans idé.

Kilde: Bild.de