YouTube vil fjerne alle David Dukes videoer indenfor få dage

David DukeLederne af videoportalen YouTube bryder sig tilsyneladende absolut ikke om ytringsfrihed. I hvert fald ikke hvis det drejer sig om nationalsindedes ret til at ytre sig. Således har de for få dage siden fjernet 7 af den amerikanske nationalist David Dukes informationsvideoer fra hjemmesiden og de har meddelt Duke at de helt vil lukke hans You Tube kanal indenfor få dage, hvilket betyder at resten af videoerne bliver fjernet. David Duke forsøger at forhindre dette ved juridiske skridt, men hvad udfaldet af dette bliver er i skrivende stund uklart.

David Duke har analyseret de fundamentale årsager til at Europa og USA oversvømmes af indvandrere af ikke-europæisk oprindelse og han er i den forbindelse blevet opmærksom på den rolle som jøderne spiller. Hvis en gruppe de facto kontrollerer alle nyhedsmedier i et land og hvis de ydermere også kontrollerer det meste af underholdningsindustrien, herunder filmbranchen og hvis denne gruppe desuden har betydelige finansielle ressourcer, har gruppen store muligheder for at kontrollere den offentlige mening.

Vi vil anbefale nationalsindede danskere at se nogle af David Dukes videoer og at downloade dem før de i realiteten risikerer at forsvinde fra internettet.

For god ordens skyld vil vi nævne at YouTube ejes af Google Inc. som blev grundlagt af de to jøder Larry Page og Sergey Brin

Læs mere her: David Duke.com