Økonomisk støtte

1Danmarks Nationale Front er en nationalistisk organisation som modsætter sig den massive indvandring som vort land udsættes for fra specielt den 3. verden. Vi ønsker et fuldstændigt stop for den ikke-europæiske indvandring samt hjemsendelse af hovedparten af de personer der nu opholder sig i vort land og som ikke stammer fra Europa. Dette gælder uanset om disse formelt har opnået dansk statsborgerskab eller ej.

Danmark er danskernes land og det skal det fortsat være. Vi ser idag en udvikling hvor vi danskere bliver i mindretal i flere og flere områder af vort land og hvor muslimerne bliver i flertal. Dette er fuldstændig uacceptabelt. Udviklingen skal vendes og landsforræderi i form af støtte til ikke-europæisk masseindvandring skal i det fremtidige samfund straffes meget hårdt.

Vi bekæmper multikulturalisternes angreb på vort folk ved gadeaktivisme, dvs. ved uddeling af løbesedler og ved spredning af det positive nationale budskab på anden vis. Bl.a. arrangerede vi den største og mest omtalte demonstration mod moskeer i Danmark i nyere tid i København i maj 2014. Hvis du ønsker at blive medlem af Danmarks Nationale Front kan du læse mere om medlemsskab her.

Hvis du ikke ønsker at blive medlem, har du mulighed for at støtte vort arbejde økonomisk. Midlerne som vi modtager bliver brugt til at udbrede det nationale budskab, bl.a. ved at producere løbesedler, plakater m.m.

Alle bidrag, store som små, er meget velkomne. Hvis du vil være med til at gøre en forskel for Danmark kan du indbetale på:

Reg. nr. 2137
Konto nr. 4379330954

Hvis du ønsker at overføre på vegne af en anden person kan du gøre dette i de fleste netbanker. Du vælger simpelthen “Overfører på vegne af” hvorefter du skriver den anden persons navn ind. I sådanne tilfælde vil vi ikke kunne se dit navn, dit kontonummer eller andre oplsyninger om dig i vores netbank. Hvis du f.eks. skriver at du overfører på vegne af “Anders Andersen”, vil vi kun kunne se hans navn i vor netbank og ikke dit.