top of page

Åsne Seierstad og begrebet "tankeforbrydelse"

I Deadline i går 19.07.21 blev Åsne Seierstad interviewet i forbindelse med tiåret for Anders Behring Breiviks terrorangreb. Indslaget kommer ca 22 minutter inde i programmet.


Det er interessant hvorledes Åsne Seierstad ikke er i stand til at skelne mellem HANDLINGER og HOLDNINGER. På en absurd måde blandes Anders Behring Breiviks angreb sammen med " -at der ikke kun er højreekstremistiske holdninger på nettet, noget diffust derude. Holdningerne når langt ind i det parlamentariske system". Hun ønsker at der "fra konservative eller det yderste højre ville komme en undskyldning: ”Der er måske noget med den måde vi taler på, vores ordvalg og vores retorik”


Tak for kaffe. Fik vi lige indført begrebet "tankeforbrydelse"?


Den demokratiske lakmusprøve er om man kan tåle ordene "jeg er uenig" eller ej.


Med de talløse eksempler på, skal vi sige knap så hensigtsmæssig adfærd: Islamistisk terror, dominansvold, bandekriminalitet og svindel etc. ad libitum, så synes det allerede bevist at det sociale eksperiment , det multikulturelle samfund, er slået fejl.


Åsne Seierstad må sidde i et højt elfenbenstårnet, når hun åbenbart tror at man have en masseindvandring der på få år ireversibelt har ændret Europas befolkningssammensætning, og at der så ikke skulle høres kritiske røster.


Er der overhovedet noget at tale om?


Man ihukommer sig 1984: "Don’t you see that the whole aim of Newspeak is to narrow the range of thought? In the end we shall make thoughtcrime literally impossible, because there will be no words in which to express it."Det der skabte Anders Behring Breiviks terrorangreb, hvis der er andre end ham selv, er, at indvandringsdebatten i fyrre år blev affærdiget med et korreksende "jeg kan ikke lide dit menneskesyn", så måske venstrefløjen så også skulle følge Åsne Seierstads opfordring, og komme med en undskyldning for sine perfiditeter og se ind ad, for ”der er måske noget med den måde vi taler på, vores ordvalg og vores retorik”?


Man skal nok ikke holde vejret.


https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-dybvads-opgoer-med-89erne_264195


bottom of page