top of page

Den omvendte verden

Rettigheder er meget vigtige. En gang i mellem. For ISIS terrorister er rettigheder vigtigere end Danmark og dets folks sikkerhed. Med en logik der høre sig til i en onlinerollespil, så, når først man har sat fødderne på dansk grund er man for evigt vores problem. Blevet vores "medborgere".


Selv nu, hvor det burde være tydeligt for enhver at det multikulturelle babelstårn smuldre i fundamentet kan det ikke gå for langsomt med at få flere hertil.


Det siges at man ikke skal tilskrive ondskab hvad der med rette kan forklares med stupiditet og dovenskab, idet de to sidstnævnte er meget mere udbredte, men en gang i mellem må man spørge sig selv om der virkelig kan være så mange, så stupide mennesker til, at man med kyshånd importere fjender af sit eget samfund, og bagefter godter sig over det. Men når "arbejderklassen", som man på venstrefløjen tidligere så som sine stemmekvæg har vendt sig ryggen, så må man jo importere nogen nye. Og her er der i hvert fald tændt op på fuldt blus for den revolutionsromantiske flamme.


Det er den omvendte verden.
bottom of page