Det dobbelte af nul er stadig nul

Danmarks Nationale Front har ikke en holdning som sådan til Corona restriktionerne eller til §81d, der giver dobbelt straf til Corona relaterede forbrydelser.


Men vi notere os at formålet med loven, da den blev hastet igennem folketinget, var at straffe svindel med støttemidler og hamstring og tyveri af værnemidler hårdt. Ikke at undertykke de demokratiske rettigheder til at udtrykke sig politisk.


Vi kan desuden konstatere at det at slet skjult at opfordre til politisk motiveret vold ved optøjer, f.eks. da det eufemistisk navngivne "Ungdomshus" skrev at, politiet skulle "holde sig mindst et stenkasts afstand fra grunden", og at "Alt andet kan blive set som endnu en unødig provokation fra jeres side og vi hverken kan eller vil tage ansvar for følgerne", da blev der ikke straffet nogen.


Det dobbelte af nul er stadig nul.


https://www.berlingske.dk/.../nu-rammer-den-haarde-hammer...


Recent Posts

See All

Retsfølelse under pres

https://ekstrabladet.dk/krimi/20-aarig-doemt-for-stribevis-af-voldtaegter-og-doedstrusler/8622412 Ens retsfølelse er under pres når man læser en sådan dom. At en stribe af voldtægter og trusler og afp

Udrejsecenter

Hvis man nu placerede det kommende "udrejsecenter" på Nørrebro ville klientellet falde lige ind i omgivelserne, og man ville ikke ødelægge et lille lokalsamfund på Langeland, på samme måde som ved Kær