top of page

Katastrofen fortsætter

Ekstrabladet skriver at: "Årets første kvartal slår rekord for indvandring til Danmark. I de første tre måneder af 2023 er 21.986 udlændinge kommet til Danmark - en rekord for årets første kvartal"


Selv om man prøver at vinkle det som en positiv udvikling, som f.eks her: "SMVdanmark, brancheorganisationen for små og mellemstore virksomheder, siger til Berlingske, at de mange indvandringer er positive nyheder.


- Det er super positivt af tre grunde. Det gør det muligt for virksomhederne at udnytte momentum i økonomien, det presser inflationen ned, og det styrker de offentlige finanser i en tid med hård demografisk modvind, siger seniorøkonom Thomas Gress til avisen."


Men nej, det er åbenlyst for enhver en katastrofe. Vores racemæssige og kulturelle homogenitet, der i generationer har skabt og sikret et samfund med en høj grad af økonomisk lighed og gensidig identifikation, er under angreb.


Men det er selvfølgelig også det der er meningen. I et mærkværdigt "fornuftsægteskab" mellem industrien, der ønskede billig arbejdskraft, og kun kan se verden gennem hhv. røde og sorte tal i sine regneark, og venstrefløjen der, efter arbejderklassen gik til socialdemokratiet og smed revolutionsromatikken på historiens mødding, havde brug for nye "uvaskede masser" at være frelsere for, som, kan man kun tro er meningen, skal være den nye spydspids for revolutionen.


Selv om "Mere end halvdelen af migrationerne mod Danmark sker fra vestlige lande, skriver Berlingske. Sammen med Balkan-landene og Ukraine står den gruppe for to tredjedele af indvandringen", så give en hurtig hovedregning at der på de sidste tre måneder er ankommet ca 7300 ikke vestlige indvandre, som, selv om de nok ikke har noget beskyttelses krav, - hvilket de aldrig skulle have været tildelt i den katastrofale udlændlige lov af 1983 - reelt kommer til at være fuldtidsklienter, som vi ikke kan komme af med igen. Og som med sikkerhed vil være massivt overrepræsenterede i alle de negative statistikker og massivet underrepræsenterede i alle de positive statistikker.


"Danmark står ikke alene med tendensen.


EU's grænse- og kystvagt, Frontex, kunne i weekenden berette om en stigende tendens med personer, der forsøger at nå unionens grænser.


I årets første fire måneder steg antallet af personer, der forsøgte at nå de europæiske kyster fra Nordafrika via ruter mod Italien, med 292 procent sammenlignet med sidste år.


Tallet bygger på en opgørelse foretaget mellem januar og april i år sammenholdt med antallet af registrerede personer i samme periode i 2022."


Enhver tro på at der skulle ske noget magisk således at "Star Trek" samfundet skulle materialisere sig er et fatamorgana.


Danmark - dit land - lidt endnu.bottom of page