top of page

Platugler

Nu er der efter en længere periode faldet en ny regering på plads, bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne.


Det er mildest talt en pauver omgang. Mette Frederiksen med en tvivlsom tilgang til grundloven jf. den ulovlige nedslagtning af minkerhvervet, Jakob Ellemann hvis eneste kvalifikation er at være sin fars søn og svindleren Lars Løkke Rasmussen der som 17 årig snød musikeren Hanne Boel for kr. 30.000. Sidstnævnte solgte sig som statsministerkandidat for Venstre på først en "straksopbremsning" og dernæst på et "paradigmeskift", selv om det der reelt bleve leveret, var en folkevandring på motorvejene af migrerende Syrere. Men hvad gør man ikke for at gøre sig til fals for ministerbiler og en fed pension.

Det mest rammene ord for de tre er vist platugler. Der er ikke meget af Trumann's "The buck stops here" over nogen af dem. Ingen af dem har nogen visioner for hvor Danmark skal hen eller nogen reele løsninger på de udfordringer Danmark står overfor. Den stadigt eskalerende befolkningsudskiftning som den mest presserende af dem. Demokratiet er ikke andet end et skalkeskjul, må man efterhånden konkludere. Det der reelt kan vælges imellem er om vi vil på McDonalds eller Burger King.


Værsgo og spis


https://www.berlingske.dk/politik/loekke-snoed-hanne-boel-30.000-kr

bottom of page