top of page

Politisk Potemkin teater

Der er nu flertal i folketinget for at stille tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg for en rigsret.

Dette er dog ikke, for ikke at have levet op til løftet om en "straks opbremsning", som Venstre ellers havde benyttet til at sælge sig selv til vælgerne ved forrige folketingsvalg. Reelt var det som Venstre mfl. leverede ikke en "straks opbremsning" af den ikke vestlige indvandring, men åbne porte for uanede mængder af såkaldte asylansøgere der vandrede op af de danske motorveje.

Den eneste Europæiske statsleder der lod til at have forstået hvilken katastrofe Europa stod - og står - overfor var Ungarns Viktor Orban der om EU's tåbelige ide om at "omfordeling" af asylansøgere skulle løse noget udtalte at: "Det forslag der ligger på bordet fra EU-kommissionen, er absurd, grænsende til vanvid. Kvoter vil kun bringe flere mennesker til Europa. Det er et incitament for menneskehandlere og vil simpelthen fortælle folk: ja, forsøg at krydse Middelhavet for enhver pris."

Inger Støjberg var blot en lynafleder der skulle give den danske befolkning en forhåbning om at der blev tage hånd om den stadig eskalerende befolkningsudskiftning. At der aldrig har været en reel intention om at gøre noget er da også tydeligt med den politiske vendekåbe, tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussens nye projekt der lige så godt kunne være udtænkt af det Radikale Venstre.

Støjbergs instruks var også kun ren røgslør. Det havde kun effekt for en ganske lille mængde asylansøgere og gjorde intet for at løse det grundlæggende problem, nemlig at udlændinge, på bagrund af forbryderiske konventioner og udlændingeloven af '83, kan gøre retskrav på asyl.

En rigsret havde været ganske på sin plads hvis det havde været på bagrund af det ovennævnte løftebrud.


https://www.berlingske.dk/politik/stoejberg-det-er-den-stoerste-mistillidserklaering-jeg-kan-faa-fra-minbottom of page