top of page

S og V i eklatant løftebrudI en artikel i Altinget, der vel med rette burde have haft overskriften "S og V i eklatant løftebrud" fremgår det at den ny regering vil lade hånt om sit løfte om ikke at tildele opholdstilladelser til afviste syere, men nu vil "give ret til fortsat ophold for visse udlændinge, som uddanner sig inden for områder, hvor der er mangel på arbejdskraft"


Resultatet er naturligvis at flygtninge reelt bliver til indvandre. Og som så har ret til familiesammenføring. Men det resultat at Danmark vil blive endnu mere islamiseret end det allerede er. At det folkefællesskab der gør danmark til danmark og ikke blot til et geografisk område vil blive endnu mere eroderet.


Det som vores nuværende levebrødspolitikere har glemt er, at man for at have et levedygtigt samfund er nødt til at have et fælles oplevet "vi". En fælles løgnehistorie. Med Oswald Spenglers ord: "Peoples are neither linguistic nor political nor zoological, but spiritual units."


Fra DNF skal det lyde at systemet har fejlet. Det er på tide at få vappet taburetklæberne ud og få nogen ind der arbejder for Danmarks interesser og ikke kun ser danskerne som en befolkning men som et folk.bottom of page