Skal man grine eller græde?

Skal man grine eller græde?


"Regeringen vender på en tallerken og er nu klar til at hente tre mødre med dansk statsborgerskab og deres børn hjem fra IS-fangelejre i Syrien."

...

"Regeringen har hidtil stået stejl på, at ingen af mødrene skulle til Danmark, fordi de ifølge regeringen har "vendt Danmark ryggen". I april åbnede regeringen for at hjælpe børnene, og nu laver regeringen altså en kovending og er også klar til at hjemtage tre af mødrene."


Socialdemokraterne har endnu en gang vist hvor meget man kan stole på dem og deres lirum larum og fokusgruppe designede politik. Tesfaye er endnu en lynafleder designet efter Inger Støjbergs læst. De skal nok som papegøjer sige det de forventes at skulle sige, men reelt levere - som feks. "straksopbremsningen" - det er en anden sag.

https://nyheder.tv2.dk/.../2021-05-18-regeringen-vil...

Recent Posts

See All

Retsfølelse under pres

https://ekstrabladet.dk/krimi/20-aarig-doemt-for-stribevis-af-voldtaegter-og-doedstrusler/8622412 Ens retsfølelse er under pres når man læser en sådan dom. At en stribe af voldtægter og trusler og afp

Udrejsecenter

Hvis man nu placerede det kommende "udrejsecenter" på Nørrebro ville klientellet falde lige ind i omgivelserne, og man ville ikke ødelægge et lille lokalsamfund på Langeland, på samme måde som ved Kær