top of page

Støt DNF

Danmark er danskernes land og det skal det fortsat være. Vi ser idag en udvikling hvor vi danskere bliver i mindretal i flere og flere områder af vort land og hvor muslimerne bliver i flertal. Dette er fuldstændig uacceptabelt. Udviklingen skal vendes og landsforræderi i form af støtte til ikke-europæisk masseindvandring skal i det fremtidige samfund straffes meget hårdt.

 

Vi bekæmper multikulturalisternes angreb på vort folk ved gadeaktivisme, dvs. ved uddeling af løbesedler og ved spredning af det positive nationale budskab på anden vis. Bl.a. arrangerede vi den største og mest omtalte demonstration mod moskeer i Danmark i nyere tid i København i maj 2014. Hvis du ønsker at blive medlem af Danmarks Nationale Front kan du læse mere om medlemsskab her.

Hvis du ikke ønsker at blive medlem, har du mulighed for at støtte vort arbejde økonomisk. Midlerne som vi modtager bliver brugt til at udbrede det nationale budskab, bl.a. ved at producere løbesedler, plakater m.m.

Alle bidrag, store som små, er meget velkomne. Hvis du vil være med til at gøre en forskel for Danmark kan du indbetale på

Reg. nr. 2137
Konto nr. 4379330954
 

bottom of page